Mobilier  divers din inox, finisajul perfect al suprafețelor asigură curățarea ușoară garantând igiena maximă, conform reglementărilor în vigoare.

Afișez toate cele 4 rezultate

Container deșeuri 650*550*1200mm

Containerul este fabricat din oțel inoxidabil si este potrivit pentru golirea tăvilor în restaurantele fast-food. Aceste containere au următoarele caracteristici:
 • Are un blat pentru plasarea de tăvi.
 • Pentru utilizare esențială în restaurante fast-food, bufete, self-service și terase.
 • Pentru utilizarea cu cuburi standard, dimensiuni maxime 490 mm în diametru și 600 mm în înălțime. Cubul nu este inclus.
 • E ușor de curățat.
 • Dimensiunile sale sunt 65 x 55 x 120 cm.
 • Produsele furnizate sunt insoțite de declarații de conformitate și documentație tehnică.
La comandă produsele pot fi realizate si cu alte dimensiuni și specificații de care aveti nevoie. Nu ezitați să contactați specialiștii noștri de produse, suntem bucuroși să vă ajutăm. SEAP  : produsele sunt și în catalogul electronic. Imaginile prezentate pe site au caracter informativ, produsele livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuanta, aspectul, accesorizarea, etc

Suport picioare 1000*400*350mm

Suportul pentru picioare ajuta la obtinerea unei pozitii cat mai confortabile pentru dvs. La comandă produsele pot fi realizate si cu alte dimensiuni și specificații de care aveti nevoie. Nu ezitați să contactați specialiștii noștri de produse, suntem bucuroși să vă ajutăm. SEAP  : produsele sunt și în catalogul electronic. Imaginile prezentate pe site au caracter informativ, produsele livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuanta, aspectul, accesorizarea, etc

Suport gel dezinfectant 100*80*220mm

  Suport din oțel inoxidabil. Recomandat pentru sticle de gel hidroalcoolic. Vă permite să plasați sticlele în coșul de service, pentru acces ușor la serviciul alimentar. Este sigur pentru mașina de spălat vase. Suportul pentru căruciorul de service cu lambriuri de licitație este ideal pentru amplasarea flaconului cu gel hidroalcoolic.
 • Caracteristicile sale sunt următoarele:
 • Potrivit pentru sticle de până la 9,6 x 9 cm, cu o înălțime minimă de 18 cm.
 • Fabricat cu o structură robustă din oțel inoxidabil.
 • Este ușor de curățat, în condiții de siguranță mașină de spălat vase.
 • Înălțimea este de 22 cm.
La comandă produsele pot fi realizate si cu alte dimensiuni și specificații de care aveti nevoie. Nu ezitați să contactați specialiștii noștri de produse, suntem bucuroși să vă ajutăm. SEAP  : produsele sunt și în catalogul electronic. Imaginile prezentate pe site au caracter informativ, produsele livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuanta, aspectul, accesorizarea, etc.

Container deșeuri 110lt

Cosul de gunoi cu deschidere frontala din inox este ideal pentru spatii cu trafic mare de persoane, magazine, sali de asteptare, gari, aeroporturi, clinici medicale.
La comandă produsele pot fi realizate si cu alte dimensiuni și specificații de care aveti nevoie. Nu ezitați să contactați specialiștii noștri de produse, suntem bucuroși să vă ajutăm. SEAP  : produsele sunt și în catalogul electronic. Imaginile prezentate pe site au caracter informativ, produsele livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuanta, aspectul, accesorizarea, etc